Пенсионат Аурел - Липтовский Ян

  Гостевая книга  

   Уважаемые посетители, если вы желаете поделиться впечатлениями и информацией о пребывании в отеле, пожалуйста, заполните форму ниже.


Имя:

E-mail:

Текст сообщения:

Oцeнка:

0 = minimum, 10 = maximum

 

 Zofia i Adam (06.07.2015)

Bylismy w Janie 12 raz, miejsce bardzo urokliwe, nie wyobrazamy juz sobie wakacji bez "kadzi". U p. Adamczyka dwukrotnie i nie zamierzamy juz zmieniac kwatery - czysto, spokojnie, mily gospodarz...Z roku na rok jestesmy bardziej zadowoleni:)))

 Tereza Niederlandova (02.04.2014)

Ahoj Jarko! Velmi pekne sa Ti chcem podakovat za uzasne sluzby kazdy rok u Teba. Uz sa tesim na leto ked k Vam prideme :) Terezka Niederlandova s rodinou

 Zdenek Kypr (17.03.2014)

Ahoj SANGI. Tak se mi podarilo Te objevit. Pomohl mi nas kamarad z vojny. Preji jen to nejlepsi Tobe a cele rodine. Asi Te nekdy prekvapim. Zdravim CIGANOK !

 Adam, Bogumila i Szymon (03.02.2014)

Mile wspominamy pobyt u Panstwa Adamczykow,. Pensjonat polecamy wszystkim ceniacym cisze, spokoj i przyjazna atmosfere.

 Anna Telehanicova (01.09.2013)

Prijemni, mili,ustretovi. Taki su majitelia. Vsetko v tej najlepsej pohode.Ubytovanie, nad ocakavanie.V obci vynikajuca atmosfera. Kto chce, nenudi sa. Majitelom dakujeme.

 Regina Bila (04.08.2013)

Stravili jsme tydenni dovolenou v apartmanovem domecku a bylo to super. Klid pohoda, perfektni vybaveni. Za rok jedeme znovu. Moc dekujeme panu majiteli.

 klient z Presova (24.03.2013)

suprovo toho roku tam ideme piaty rok

 Zuzana Vatralova (12.06.2012)

Dakujeme bolo tu super. Krasny penzion aj prostredie.

 Michaela Chlebanova (09.09.2011)

Boli sme milo prekvapeni, nielen prostredim ale i plnou vybavou a peknym zariadenim, ktora je spominana i tu na stranke. Naozaj staci iba prist :-) a vychutnavat. Tymto este raz dakujem panovi majitelovi.

 Monika Polakovicova (09.09.2011)

Hodnotim velmi pozitivne. Prijemne prostredie. Vyborne ubytovanie, krasne, velke, ciste izby. Vyborne vybavene kuchynky. Luxusne kupelne s WC. Dokonca mydlo, uteraky, utierky v kuchynkach a prostriedok na umyvanie riadu. Vsade plno krasnych detailov. Vsetko vkusne. Velky dvor s preliezkami, hojdackou, ohniskom a posedenim. Detom bolo skvele. Velmi prijemny majitel. Urcite sa sem este vratime. Boli sme velmi spokojni! Boli sme tam 3 rodiny s detmi, mali sme cely domcek pre seba. Bolo to skvele. Uzili sme si sukromia. Odporucam!

 Jana Spivakova (29.08.2011)

Nedavno sme boli ubytovani v apartmanovom dome st.Aurel.Musim povedat,ze sme boli nadmieru spokojni.Aj p.Adamcik,ktory nam domcek odovzdaval,bol mily,prijemny,ustretovy.Priroda,klud a sukromie,to bolo nieco,co sme nikde inde nemali.Uz teraz uvazujeme nad tym,ze akonahle bude nejaka moznost dovolenky,zajedname si toto miesto.Vsetci sme si nevedeli vynachvalit tuto dovolenku.Kazdy mal svoje sukromie.vecer straveny v altanku pri dobrej grilovacke.a aj osviezenie v horskom potociku,ktory preteka popri tomto domceku bolo skvele.ale dost bolo reci.jednoducho povedane,bolo to super a uz sa tesime na dalsiu dovolenku.Vsetkym mozem odporucit.

 dr.Miroslav Roucka (18.07.2011)

Dekujeme za prijemny pobyt ve Vasem penzionu. Byli jsme velice spokojeni s ubytovanim i osobnim pristupem a seznamenim s turistickymi moznostmi.

 Lyudmyla (08.01.2011)

Dear Yaroslav, thanks a lot for the good time staying at your hotel! Hope to return on summer:)

 Piotr i Sylwia Wisniewscy (23.07.2010)

Bylismy kolejny raz i jestesmy zachwyceni,goraco polecamy pensjonat.Wlasciciel przemily czlowiek ktorego goraco pozdrawiamy.

 Borusik (26.10.2009)

Byli jsme zde v srpnu a nemelo to chybu.Moc pekne ubytovani. Muzu jen doporucit.

старшие сообщения: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7

вверх