Penzión Aurel - Liptovský Ján

  Kniha návštev  

   Vážení návštevníci pokiaľ chcete vyjadriť Váš názor, postreh či zážitok z návštevy v Penzióne Aurel môžete tak spraviť pomocou príspevku do našej knihy návštev.


Meno:

E-mail:

Príspevok:

Hodnotenie:

0 = minimum, 10 = maximum

 

 Zofia i Adam (06.07.2015)

Byliśmy w Janie 12 raz, miejsce bardzo urokliwe, nie wyobrażamy już sobie wakacji bez "kadzi". U p. Adamczyka dwukrotnie i nie zamierzamy już zmieniać kwatery - czysto, spokojnie, miły gospodarz...Z roku na rok jesteśmy bardziej zadowoleni:)))

 Tereza Niederlandová (02.04.2014)

Ahoj Jarko! Veľmi pekne sa Ti chcem poďakovať za úžasné služby každý rok u Teba. Už sa teším na leto keď k Vám prídeme :) Terezka Niederlandová s rodinou

 Zdenek Kypr (17.03.2014)

Ahoj ŠANGI. Tak se mi podařilo Tě objevit. Pomohl mi náš kamarád z vojny. Přeji jen to nejlepší Tobě a celé rodině. Asi Tě někdy překvapím. Zdravím CIGÁNOK !

 Adam, Bogumiła i Szymon (03.02.2014)

Mile wspominamy pobyt u Państwa Adamczyków,. Pensjonat polecamy wszystkim ceniącym ciszę, spokój i przyjazną atmosferę.

 Anna Telehaničová (01.09.2013)

Príjemní, milí,ústretoví. Takí sú majitelia. Všetko v tej najlepšej pohode.Ubytovanie, nad očakávanie.V obci vynikajúca atmosféra. Kto chce, nenudí sa. Majiteľom ďakujeme.

 Regina Bílá (04.08.2013)

Strávili jsme týdenní dovolenou v apartmánovém domečku a bylo to super. Klid pohoda, perfektní vybavení. Za rok jedeme znovu. Moc děkujeme panu majiteli.

 klient z Presova (24.03.2013)

suprovo toho roku tam ideme piaty rok

 Zuzana Vatraľová (12.06.2012)

Ďakujeme bolo tu super. Krasny penzion aj prostredie.

 Michaela Chlebanova (09.09.2011)

Boli sme milo prekvapení, nielen prostredím ale i plnou výbavou a pekným zariadením, ktorá je spomínaná i tu na stránke. Naozaj stačí iba prísť :-) a vychutnávať. Týmto ešte raz ďakujem pánovi majiteľovi.

 Monika Polakovicova (09.09.2011)

Hodnotím veľmi pozitívne. Príjemné prostredie. Výborné ubytovanie, krásne, veľké, čisté izby. Výborne vybavené kuchynky. Luxusné kúpelne s WC. Dokonca mydlo, uteráky, útierky v kuchynkách a prostriedok na umývanie riadu. Všade plno krásnych detailov. Všetko vkusné. Veľký dvor s preliezkami, hojdačkou, ohniskom a posedenim. Deťom bolo skvele. Veľmi príjemný majiteľ. Určite sa sem ešte vrátime. Boli sme veľmi spokojní! Boli sme tam 3 rodiny s deťmi, mali sme celý domček pre seba. Bolo to skvelé. Užili sme si súkromia. Odporúčam!

 Jana Špiváková (29.08.2011)

Nedávno sme boli ubytovaní v apartmánovom dome st.Aurel.Musím povedať,že sme boli nadmieru spokojní.Aj p.Adamčík,ktorý nám domček odovzdával,bol milý,príjemný,ústretový.Príroda,kľud a súkromie,to bolo niečo,čo sme nikde inde nemali.Už teraz uvažujeme nad tým,že akonáhle bude nejaká možnosť dovolenky,zajednáme si toto miesto.Všetci sme si nevedeli vynachváliť túto dovolenku.Každý mal svoje súkromie.večer strávený v altánku pri dobrej grilovačke.a aj osvieženie v horskom potôčiku,ktorý preteká popri tomto domčeku bolo skvelé.ale dosť bolo rečí.jednoducho povedané,bolo to super a už sa tešíme na ďaľšiu dovolenku.Všetkým môžem odporučiť.

 dr.Miroslav Roučka (18.07.2011)

Děkujeme za příjemný pobyt ve Vašem penzionu. Byli jsme velice spokojeni s ubytováním i osobním přístupem a seznámením s turistickými možnostmi.

 Lyudmyla (08.01.2011)

Dear Yaroslav, thanks a lot for the good time staying at your hotel! Hope to return on summer:)

 Piotr i Sylwia Wiśniewscy (23.07.2010)

Byliśmy kolejny raz i jesteśmy zachwyceni,gorąco polecamy pensjonat.Właściciel przemiły człowiek którego gorąco pozdrawiamy.

 Borusík (26.10.2009)

Byli jsme zde v srpnu a nemělo to chybu.Moc pěkné ubytování. Můžu jen doporučit.

staršie príspevky: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7

na začiatok stránky