Penzion Aurel - Liptovský Ján

  Üdvözöljük Önöket  

   Liptovský Ján kozség már évtizedek óta keresett rekreációs kozpont, soklehetoséggel a pihenésre, úgy nyári mint téli évszakokban egész Európából. Vonza a látogatókat az Alacsony és a magas Tátra kozvetlen kozelsége, gyógyító minerális forás a kozségben, szolgáltatások komplet kínálata és a probléma mentes kozlekedés.

1991 évben Liptovský Ján 21 kastélyával és foldbírtokos kúriáival emlék ovezetté nyilvánították. 1998 évben Jánska dolina megszerezte a furdováros statútomot.

   Penzió Aurel a kozség kozpontjában csendes helyen a Štiavnica hegyipatakkal átszelve fekszik. A vendégeknek egész évi szállást kínál 6 stílusosan berendezett szobákban. Befogadó képesség 20 személy. Két 2-ágyas és négy 4-ágyas szoba teljes felszereléssel, minden szoba saját WC-vel és furdovel, WIFI, LCD-TV/SAT/DVD. Nagy társalgó terem kandallóval és 3 konyha teljes felszereléssel áll rendelkezésre.

   A penzíónak nincs étkezési kínálata, de elonyos fekvésével a kozpontban a legkozelebbi étkezde 80m –re található. A penzió kapacitásának teljes kihasználásánál lehetséges az étkezés bebiztosítása.

   Az épulet zárt, saját parkolóval. A fuveskerthez tartozik a fa altány kandallóval és nyitott túzhellyel a kozos szórakozásra és grilezésre.

   A penziont úgy tervezték és kivitelezték, hogy kellemes és komfortos kornyezetet bistosítson a családi rekreációkra, zárt társaságok, vagy uzletfelek találkozására.

   Igényes vendégek részére rendelkezésre áll az onálló apartmán ház egész évi uzemeltetéssel 6-8 személy részére. Rendekezésre áll három 2-ágyas szoba, társalgó, kandalló, WIFI, LCD-TV/SAT/DVD, 3x WC, 3x zuhanyozó és konyha teljes felszereléssel.

   Apertmán patak mellett, csendes helyen áll, hozzátartozik stílusos fuveskert, kerti altány, kandallóval, zárt parkoló.

elso oldalra